WARDROBE UPGRADE: SHINY PASTELS

NIXON BUI

Under sidste modeuge blev jeg introduceret for designeren Nixon Bui, som står bag brandet af samme navn. Jeg kunne virkelig godt lide hans SS18 kollektion og vi blev derfor enige om, at det kunne være sejt, at style hans design og vise det i en street style sammenhæng. For et par søndage siden skød jeg så nogle billeder med den dygtige fotograf Martina Lanotte, hvor jeg stylede nogle virkelig smukke items fra NIXONBUI SS18 kollektionen. Hvis man ikke kender til NIXONBUI allerede, så synes jeg helt bestemt at man skal tjekke ham ud. Han laver de smukkeste items, som er inspireret af tribal-kultur og smukke steder i naturen. Se billederne nedenfor.

During Copenhagen Fashion Week this summer, I was introduced to the designer Nixon Bui, who has a brand of the same name. I really liked his SS18 collection and we talked and agreed that it would be pretty cool to style his designs and show them in a Copenhagen street style connection. A couple of Sundays ago, I met up with the talented photographer Martina Lanotte, in which I styled some of the different beautiful items from the NIXONBUI SS18 collection. If you don’t know NIXONBUI, I recommend that you check him and the brand out. He does the most beautiful creations inspired by tribal cultura and the beauty of nature. You can see some of the pictures we shot below.

 

hr_c433a7037 hr_c433a7104 hr_c433a7187 hr_c433a7265 hr_c433a7359 hr_c433a7387 hr_c433a7393 hr_c433a7432 hr_c433a7436

DESIGN NIXONBUI

PHOTO Martina Lanotte

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WARDROBE UPGRADE: SHINY PASTELS