SWEATER WEATHER

ADIDAS CREATORS

Clothes gifted by Adidas

Vi er (desværre) færdige med anden omgang adidas Creator træning. Jeg savner allerede at træne med Sidsel Godsk og de andre søde piger iklædt adidas fra top til tå hver mandag, men overvejer faktisk netop derfor, at melde mig ind i Sporting Health Club, fremfor Fitness World, hvor jeg p.t. er medlem og følge nogle flere træninger hos Sidsel. Her er lidt billeder fra vores skydning i Siam på Nørrebro. Skudt af altid dygtige Polina Vinogradova.

We are (unfortunately) done with the second round of our adidas Creator work out sessions. I already miss working out with the other girls all wearing adidas from head to toe every Monday, which is why I am strongly considering joining Sporting Health Club, instead of Fitness World, where I am currently a member. Then I can both upgrade my work out atmosphere and get some more sessions with Sidsel. Here are some pics from our shoot at Siam at Nørrebro. Shot by the very cool and talented Polina Vinogradova.

adidas-by-polina_0464-copy adidas-by-polina_0474-copy adidas-by-polina_0946-copy adidas-by-polina_0997-copy adidas-by-polina_1011-copy

2 kommentarer

 • Laura

  Seje billeder! Hvordan er I blevet udvalgt til at være Adidas Creators?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Hej Laura 🙂 Tak! Vi blev udvalgt af Sara Frost, som er PR hos Adidas.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWEATER WEATHER