DECEMBER 15, 2017

5 ting I (måske) ikke vidste om mig

Jeg har lidt en svaghed for at læse de her slags indlæg, så nu har jeg altså selv lavet en liste. Smid en kommentar, hvis I har nogle dejlige særheder I vil dele <3

img_4759

  1. Jeg ELSKER tynde drikkevarer. Det lyder lidt mærkeligt, så jeg uddyber lige: tynd kaffe, tynde drinks, tynd saftevand osv. Jeg har utroligt nemt til kvalme og derfor må min kaffe eller min drink for guds skyld ikke være for stærk. Netop derfor struggler jeg altid helt vildt i udlandet, specielt sydpå, hvor kaffen er sort og tyk som tjære. USA-kaffe er faktisk perfekt for mig; tynd og gigantisk.
  2. Jeg er sindssygt bakterieforskrækket. Jeg kan slet ikke røre ved dørhåndtag, stænger i bus og metro og offentlige toiletter er min værste frygt – til sådan en grad at jeg nærmest kan få hjertebanken og være på nippet til at tude. Nogle gange kan jeg endda gå helt i panik ved tanken om, at give folk hånden, når jeg skal hilse på dem. Hvis et sted har et pænt og rent toilet så kommer jeg 100% tilbage dertil. Jeg er så træt af, at have det sådan, men det bliver desværre kun værre med årene. Udover at være mega bakterieforskrækket har jeg totalt oprydningsvanvid og kan slet ikke holde ud, hvis puderne i sofaen er i uorden og jeg har nogle gange taget mig selv i, at rydde op hjemme hos andre.
  3. Jeg er den ultimativt VÆRSTE til at have tømmermænd. Jeg bliver simpelthen så dårlig og hvis jeg virkelig har festet igennem kan jeg absolut INGENTING dagen efter og hvis jeg tager bare en mini-tår af en vand kommer det straks retur.
  4. Jeg er noget nær shopaholic. Det vidste I måske allerede. Men det er faktisk nogle gange på det niveau, hvor jeg gemmer ting jeg har købt fra min kæreste og mine veninder, fordi jeg er bange for, at de skal dømme mig hehe…. Med det sagt, så er jeg virkelig blevet meget bedre i år og jeg tænker virkelig meget over, hvad jeg køber, hvor jeg køber det osv.
  5. Hvis jeg fik muligheden for det kunne jeg spise pasta hver eneste dag. Jeg elsker pasta SÅ meget. Min kæreste er den ultimativt bedste til at lave pastaretter til mig og han kan få selv den mest simple pastaret til at smage fuldstændig himmelsk. Perfect match!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DECEMBER 15, 2017