MONKI LOVE

JANUARY 7, 2017

bfa466cb-e9bf-47db-9db4-e4ce0e414e56 collage-6

Et outfitbillede fra igår, hvor jeg havde den hyggeligste søndag med sove længe, sen morgenmad med en veninde, hygge på sofaen og middag på Manon les Suites for at fejre min søsters fødselsdag. Endte med at overnatte der sammen med hende, så jeg kunne vække hende imorges på hendes rigtige fødselsdag – så hyggeligt!

An outfit pic from yesterday where I had a lovely Sunday that included sleeping in, late breakfast with one of my girlfriends and dinner at Manon les Suites to celebrate my sister’s BDAY – ended up staying there with her until today so I could wake up with her on her realy birthday.

EARRING Julie Nielsdotter

VEST Lærke Andersen 

LONG SLEEVED TEE I-D 

PANTS Ganni 

SNEAKERS Filling Pieces (gifted)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONKI LOVE