JANUARY 9, 2018

NEW IN

Jeg har været forelsket i den grå Topshop Unique blazer siden jeg så den på Sara Frost på hendes insta. Nu er den så sat ned fra 2.400 til ca. 718 kr., hvilket selvsagt gør det umuligt for mig ikke at bestille den hjem. Naturligvis i en stor størrelse, så den får det boxy fit jeg elsker. Dét at den rent faktisk er fra Topshops allersidste Unique-kollektion nogensinde gør det bare endnu bedre! Jeg klikkede også resten af nedenstående ting hjem – tænker de kan fungere som et friskt pust til min eksisterende gaderobe.

I have been in love with the grey Topshop Unique blazer ever since I saw it on Sara Frost on her insta. It is currently on sale from 285 to 85 GBP which obviusly makes it impossible for me to leave it. The fact that it is from the very last Topshop Unique collection makes it even more awesome. I also ordered the other items below – I think they will work as a fresh addition to my existing wardrobe.

dias1

BAG // BLAZER // SHIRT 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JANUARY 9, 2018