NEW IN

BAGS, BAGS, BAGS

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Jeg har en del tasker – det er så fantastisk hvordan tasker (i samspil med sko og accessories) kan sætte prikken over i’et på et outfit. Det seneste stykke tid er der specielt tre taske brands, som har fyldt meget i min underbevidsthed, hvorfor jeg tænkte at jeg ville dedikere et helt indlæg til tasker.

ATP ATELIER

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg brugte det meste af 2017 på at obsesse over den sorte Pienza taske fra ATP ATELIER* og jeg var ovenud lykkelig, da jeg endelig tog mig sammen til at bestille den hjem. Jeg har brugt den virkelig meget – både som arbejdstaske, da min computer passer perfekt i den, men også som storbytaske på en endagstur shoppetur til Malmø, på julegaveshopping osv. Den er noget nær perfekt – helt enkelt, rummelig og virkelig pæn. Dog tænker jeg, at jeg lige skal have sat en knap i hos en skindskrædder, så den lige kan lukkes når jeg har den stående i cykelkurven – det er jo (surprise) ofte regnvejr i Danmark…. Jeg kunne godt tænke mig at investere i en af deres mindre tasker også og så laver de altså også virkelig pæne sko!

skaermbillede-2018-01-11-kl-10-27-34skaermbillede-2018-01-11-kl-10-12-28

AREZZO WHITE BAG*
AREZZO OCEAN (BLUE) BAG*
PIENZA BLACK BAG*

AESTHER EKME 

Aesther Ekme* mestrer virkelig det enkelte, minimalistiske taskelook som ingen andre. Så clean og enkelt et look skal man lede længe efter – specielt når det gælder tasker – og jeg er helt vild med, hvordan de slipper udenom metallisk detaljer, som ofte kan være et kæmpe turn off for mig når det gælder tasker. Forstået på dén måde, at en forkert metalfarve på lynlåsen simpelthen kan være grund til at jeg vælger en taske fra. Jeg har allerede denne model fra Aesther Ekme, men jeg kunne også godt tænke mig en af deres større modeller – specielt deres mellemstore modeller er vildt flotte!

skaermbillede-2018-01-11-kl-10-30-41 skaermbillede-2018-01-11-kl-10-30-51

BIG BARREL TOTE IN BLUE
 NUDE MINI SAC * (ON SALE)
SMALL METALLIC BAG (ON SALE)
SMALL BLACK BAG*

KOZHA NUMBERS

KÆMPE obsession! Specielt pga. nedenstående billede med Blanca Miro. Kozha Numbers er den perfekte kombination af shiny skind og perfekte sølvdetaljer i mine øjne og jeg har store planer om at investere i den lille version nedenfor, hvis jeg tjener nok dullars på Tradonomarked d. 11. februar. Den fylder virkelig meget i mit hoved og jeg synes den er et perfekt lille kunstsværk. SÅ pæn! Den er lidt finere og lidt mere speciel end mange andre tasker, men på den helt perfekte måde i mine øjne!

skaermbillede-2018-01-11-kl-10-12-00

skaermbillede-2018-01-11-kl-10-23-49

THE MINI SAFE
THE ORBIT

2 kommentarer

 • Mand på gavejagt

  Hvis man køber The Orbit via linket (US), ender man så ikke med dansk told!?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Jo det gør man, men det var ikke så galt faktisk! GOD gave i øvrigt!!!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN