JANUARY 13, 2018

STUTTERHEIM: CHELSEA RAINWALKER BOOTS

Jeg er SÅ klar på de her seje, chunky chelsea boots i gummistøvleform. Jeg har allerede en regnjakke fra Stutterheim som jeg er SÅ glad for og kvaliteten er virkelig i top, så jeg kunne godt finde på at få fingre i enten de hvide eller de grå støvler. De lander på Stutterheims hjemmeside d. 16. februar og kommer til at lægge til 910 kr.

I am SO ready for these cool chunky chelsea boots in rubber boots form. I already own a raincoat from Stutterheim and I am really down with the excellenet quality so I am definitely thinking about getting my hands on one of these – either the grey or the white one. They will be available on Stutterheim’s webshop on February 16th and they will cost 910 DKR.

stutterheim_unisex_chelsea_rainwalker_stilleben_white_grey_red_910dkk

stutterheim_unisex_chelsea_rainwalker_grey_910dkk stutterheim_unisex_chelsea_rainwalker_white_910dkk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JANUARY 13, 2018