JANUARY 15, 2018

WEEKEND DREAMS: BLANCA MIRO X WILHELMINA GARCIA

Min yndlings influencer/IT-girl Blanca Miró har lavet den fineste smykkekollektion i samarbejde med Wilhelmina García. Den består af de smukkeste forgyldte smykker pyntet med sten i alle regnbuens farver – perfekt match til Rainbow Dash, hvis I spørger mig. Jeg bliver nødt til at få fingre i den farvede ørering, men ville heller ikke have noget imod at eje alle de fine ringe, så jeg kunne stable dem ovenpå hinanden. SÅ pænt!!!!

My all time favorite influencer / IT-girl Blanca Miró has engaged in the coolest jewelry collab with jewelry designer Wilhelmina García. It consist of different gold plated pieces of jewelry bedazzled with colorful rainbow-colored stones. A perfect match for Rainbow Dash if you ask me. I need to get my hands on the earring and I definitely would not mind owning all the beautiful rings so I could wear them all together. SO pretty! 

skaermbillede-2018-01-17-kl-16-14-14

View and shop the entire collection HERE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JANUARY 15, 2018