JANUARY 24, 2017

VITAVIVA DETOX GIVEAWAY

Indlægget er lavet i samarbejde med VITAVIVA. Produkterne har jeg modtaget i gave.

Nyt år betyder for mange også nye vaner. Jeg har for eksempel sat mig et mål om at spise mere clean, træne mere og i det hele taget passe mere på mig selv i 2018.

I forbindelse med det nye år har jeg fået lov at udlodde VITAVIVAs New Year New You Detox-pakke på min Instagram alt man skal gøre for at deltage er, at følge VITAVIVA på Instagram og kommentere med den emoji, som I synes er mest januar-agtig. Jeg har derudover også selv fået lov at teste pakken, hvilket jeg glæder mig meget til. Jeg har taget VITAVIVA  i et godt stykke tid nu og er ret begejstret for de effektive vitaminer, men nu skal den altså lige have lidt ekstra i form af en god omgang detox!

Som en lille ekstra treat til alle jer, er der 15% rabat på VITAVIVAs detoxpakke indtil d. 9. februar, så I kan gå shop amok og treate jeres krop med vitaminer og får en god start på det nye år. I skal bare bruge koden CP15 ved checkout!

Nedenfor kan I i øvrigt se VITAVIVAs inspirationsskemaer til hvordan man kommer bedst muligt igennem detox forløbet – hvis man (som mig) måske har behov for lidt inspiration for at komme igennem.

tempimageforsave

64904f05-158d-480b-a28d-2b9eeb7602d6

foerste-forloeb andet-forloeb

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JANUARY 24, 2017