VITAVIVA DETOX GIVEAWAY

CPHFW @ FISKETORVET

Reklame for Fisketorvet.

Efter at have besøgt USA jævnligt igennem hele mit liv er jeg blevet lidt af en “mall rat” – jeg kan godt lide storcentre og dét at have en masse gode butikker samlet ét sted, hvor man samtidig kan slappe af i diverse chill-områder, oplade sin telefon og drikke kaffe – alt sammen under et tag og uden at skulle ud i kulden.
Fisketorvet er efter min mening et af de bedste storcentre vi har i Danmark og jeg har derfor, i forbindelse med den danske vintermodeuge, sagt ja til at style fire outfits, som ville kunne gøre sig godt på gaden under modeugen; to outfits til mænd og to outfits til kvinder. Jeg prøvede at style de fire outfits ud fra at et af de to outfits skulle være mere “dressy” og det andet mere “chill” – men altså på en måde, som stadig ville gå til modeugen.
Det er altid en sjov udfordring, at begrænse sig og style outfits og jeg havde det også virkelig sjovt med at rende rundt i Fisketorvet sammen med min søster og finde ting til de forskellige outfits. Man må sige, at Fisketorvet har et rimelig bredt udvalg af butikker, men for at begrænse mig bare en lille smule havde jeg valgt at finde ting i nogle af mine favoritbutikker; Monki, Selected, Bahne, Carhartt, Pieces, Sportmaster og H&M. Sidstnævnte gør jo en del for at udvikle sig i retning af en mere grøn profil og fokusere på bæredygtighed, hvilket også er noget Fisketorvet kommer til at fokusere meget mere på det næste stykke tid under deres ECOfashion initiativ, hvilket jeg synes er rigtig sejt.
Anyway. Jeg fik valgt fire outfits og dem kan I se på Fisketorvet under modeugen i weekenden d. 3. og 4. februar kl. 12-20, hvor  Fisketorvet holder ECO Fashion event, hvor der vil være en bæredygtighedsworkshop, bæredygtigt beauty corner i samarbejde med Body Shop og meget mere (læs mere om eventet HER). Jeg kommer i øvrigt forbi lørdag d. 3. kl. 13, hvor I er meget velkomne til at komme forbi til en snak. I kan også fået lille sneak peak af de items jeg har valgt på billederne nedenfor.

4eb349fc-9bfc-45ac-98ef-4f4c57bd042d

collage-11

73b171a8-7560-4eec-bd4e-a8d3a86a3668

collage-12

b8f44235-aae7-4fde-8e1d-e09ba65fd2be

collage-9

3f93d129-6be4-4771-a293-1b95060a703f

 

05fdf143-936b-4f72-915f-84d4b1fa7d63

 

collage-8

TJEK Fisketorvets Facebookside HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VITAVIVA DETOX GIVEAWAY