FOREVER PIECES

Rêve Éveillé

patricia-manfield-renata-di-pace-other-stories2

I forbindelse med Valentines Day lige om hjørnet udkommer &other stories med en capsule kollektion ved navn ‘Rêve Éveillé’, som skal hylde venskab, kærlighed og dét at drømme. IT girl Patricia Mansfield er ansigt for kollektionen sammen med sin Manager og bedste veninde veninde og kampagnebillederne er skudt på et virkelig dreamy hotel i Paris. Jeg har udvalgt mine favoritter fra den fine kollektion nedenfor – alle items er perfekte til både fest og chill på den lækre måde. Kollektionen lander på stories.com idag!

 skaermbillede-2018-02-07-kl-14-34-58

patricia-manfield-renata-di-pace-other-stories-11

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOREVER PIECES