DEWY THIS

EYTYS: ANGEL CANVAS

Eytys’  tofarvede ‘Angel’ model i canvas launcher idag. Jeg synes den er ekstremt sej og den minder mig om en blanding af Buffalo’s og nogle canvas sneakers jeg havde som lille. Man skal VIRKELIG holde øje med Eytys, for de laver altså virkelig nogle seje ting.

Eytys’ two-toned ‘Angel’ model in canvas is launching today. I find it extremely cool and it reminds me of a mix of Buffalo’s and some canvas sneakers I had when I was little. Better keep an eye on Eytys these days  they are doing extremely well! 

eytys-angel-canvas-ancb-sort-1 eytys-angel-canvas-ancb-sort

skaermbillede-2018-02-09-kl-13-04-18

Picture stolen from Blanca Miro

GET IT HERE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEWY THIS