FEBRUARY 14, 2018

FEBRUARY 17, 2018

e6179b13-a87e-427f-9011-7f0f18500f4b 2fb08c9d-a8e4-4f4c-a6e8-4f9898a457c1

Processed with VSCO with hb1 preset

 

Jeg håber at I alle har haft en skøn weekend! Jeg har brugt weekenden på at slappe virkelig meget af, være sammen med min søster og min farmor og så har jeg også lige brugt weekenden på at komme mig over det faktum, at jeg åbenbart ikke kan tåle tomat – i hvert fald ikke friske tomater af slagsen. Random, men meget sørgelig info, som jeg har behov for at dele med hele verden.

I hope you have all had a great weekend! I have spent most of my weekend relaxing to the max and spending time with my sister and my grandmother. I have also spent the weekend processing the fact that I am (apparently) intolerant to tomatoes – at least the fresh kind. A random – yet very sad – fact that i need to share with everyone in the entire world.

SUNNIES Gina Tricot*

COAT H&M Man (similar here*)

SCARF Vintage

CARDIGAN Arket 

JEANS Weekday* (gifted)

SNEAKERS Nike Monarch from Rezet Store

BAG J.W. Anderson x Uniqlo 

EARCUFF Saskia Diez

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEBRUARY 14, 2018