FEBRUARY 18, 2018

HAIR CLIPS

Plastic hårspænder i cute farver og masser af similisten har virkelig præget modebilledet – og mit instafeed de seneste mange måneder. De er heldigvis også blevet lidt mere tilgængelige end de var i starten! Nørgaard paa Strøget har altid mange fine og et godt udvalg fra blandt andet Pico og Seoul Import, men &Copenhagen har også virkelig mange fine! Se for eksempel nedenstående pakker!

Plastic hair clips in cute colors and bedazzled with rhinestones are everywhere these days – especially in my Instagram feed. Luckily it has become a bit easier to get your hands on them than it was when they first appeared! Nørgaard paa Strøget has the best selection including Seoul Import and Pico among others, however, &Copenhagen is in the game as well – look at their cute packages below!

gruppe_3web_1024x1024 gruppe_4web_1024x1024

HAIR CLIPS from &Copenhagen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEBRUARY 18, 2018