DAYS GONE BY

BERLIN

På torsdag tager jeg på forlænget weekend til Berlin med min kæreste. Jeg har givet ham turen i fødselsdagsgave og jeg glæder mig SÅ meget til at komme lidt væk og gå byen tynd, drikke masser af kaffe, shoppe, og spise lækker mad på Ché Chèn Teehaus, DuDu, Monsieur Vuong og Yumcha Heroes (blandt andet). Jeg synes selv jeg har rimelig godt styr på byen efter at have været der fem gange, men send endelig tips hvis I har <3 Billedet er fra sidste år, hvor jeg havde den skønneste tur til Berlin med min søs.

Thursday me and my boyfriend will fly to Berlin to spend a long weekend. The trip is my BDAY gift to him and I seriously can’t wait to get away for the weekend, walk a lot, drink a lot of coffee, shop and eat delish food at Ché Chèn Teehaus, DuDu, Monsieur Vuong and Yumcha Heroes (among other places). I feel like I have a pretty good sense of the city after having been there 5 times, however, please feel free to send tips if you have some <3 The pic is from me and my sister’s amazing Berlin trip last year.

collage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAYS GONE BY