BERLIN

WEEKDAY // STERLING SILVER

Min største betænkning ved at købe high street smykker er, at de ofte ikke er i “ægte” materialer og derfor hurtigt kan blive grimme, smitte af osv. Hvorfor jeg har SINDSSYGT optur over Weekdays nye sterling silver smykker. Jeg elsker Weekdays smykker, da de er ultra clean og minimalistiske og nu er de altså også available i sterling sølv – og til virkelig gode priser!

My biggest concern with buying high street jewelry is the fact that they are often not made in “real” materials and therefore have a tendency to fade quickly. Which is why I am EXTREMELY exited about Weekday’s new sterling silver jewelry collection. I normally love Weekday’s jewelry, as it is really clean and minimalistic and now that I can get it in sterling silver I have to invest in everything. Also, the prices are really great!

app003prod-1 app003prod app003prod-2

Reklamelinks: NECKLACE // EARRINGS // RINGS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BERLIN