BERLIN PHOTO DIARY + TIPS

NATURA SIBERICA

Jeg har fået behandlingen i gave. 

Mandag aften var jeg inviteret til en behandling i Natura Sibericas butik i Østergade (Strøget). Jeg stiftede bekendtskab med Natura Siberica for omkring et halvt år siden, da jeg var forbi Miglorini Agency, som laver PR for produkterne i Danmark. Her fik jeg et par produkter med hjem til at teste og jeg er siden blevet kæmpe fan. Specielt deres sorte rensesmør kan virkelig anbefales til at fjerne makeup! Og det samme gælder deres sorte rensesæbe med kul, som er SÅ effektiv (!!!), deres shampoo og balsam til nordisk hår og deres bodyscrub! Jeg er blevet så glad for produkterne, at jeg også blev virkelig excited, da jeg opdagede at de var begyndt at føre nogle af dem i min lokale SuperBrugsen på Nørrebrogade og endte med at smide en helt masse produkter i kurven. Produkterne er luksus på den perfekte måde, da de består af naturlige gode ingredienser og samtidig er til at betale.

Jeg vil klart anbefale alle, at besøge butikken på Østergade og se nærmere på det kæmpe udvalg! Derudover vil jeg lige tippe om, at man ved køb af produkter for 400 kr. eller derover får en gratis ansigtsbehandling! Virkelig god deal – og også virkelig god gaveidé! Jeg fik en behandling i hjørnet af butikken, hvor der er lukket af og det var lige hvad min hud havde brug for på en snefuld og kedelig mandag! Behandlingen bliver tilpasset efter ens hudtype af den pågældende behandler og består af afrensning, scrub, ansigtsmassage, maske og masser af dejlig creme. Jeg fik især produkterne med pinjekerne, hvilket var helt fantastisk. Mit ansigt duftede så lækkert efterfølgende og min glød var betydeligt bedre end inden behandlingen.

collage-10

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BERLIN PHOTO DIARY + TIPS