MARCH 13, 2018

NEW IN!

Jeg har VIRKELIG glædet mig til nedenstående Puma x Fenty by Rihanna kollektion skulle lande! Netop derfor sad jeg også vågen til midnat igår for at klikke nedenstående bum bag hjem – så sej! Jeg vil stadig virkelig gerne have fat i de smarte cykelshorts og de hurtige briller og håber jeg kan være ligeså sej som Kaia Gerber med det på!

I have really been looking forward to the new Puma x Fenty by Rihanna collection below! I kept myself awake until midnight last night to buy the bum bag below and I really love it! I still want to get my hands on the cool biking shorts and the sunglasses and I hope that I can look as cool as Kaia Gerber wearing it!

collage

puma-x-fenty-by-rihanna-giant-bum-bag-075614-01-evening-blue-blazing-yellow

BUM BAG Puma x Fenty by Rihanna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARCH 13, 2018