MARCH 15, 2018

MARCH 16, 2018

collage-12 16706569-443e-4db5-ae28-01ab56d4f1fa

Et outfit fra i fredags, hvor jeg netop var gået på weekend og hjalp min kæreste med at gøre klar til middag i vores lejlighed. Iført nye jeans fra Blanche, som er dansk modes nye stjerneskud. Jeg er mega fan! Jeg er som I måske allerede ved, altid på jagt efter de perfekte blue jeans og Blanche har altså lavet et virkelig godt bud! De har ikke deres egen webshop endnu, men deres smukke styles forhandles hos Stoy, Dr Adams og Andpants!

An outfit from Friday where I started off my weekend by helping my boyfriend prep for his BDAY dinner at our apartment. I was wearing my new jeans from Blanche, which I believe is Danish fashion’s rising star. I am already a big fan! As you might already be aware of, I am always on the look out for the perfect pair of blue jeans and I can tell you that Blanche’s selection is on point! They do not have their own webshop yet, but you can find their beautiful styles at Stoy, Dr Adams and Andpants.

BLAZER Vintage (similar here*)

TEE Weekday (similar here*)

JEANS Blanche (gifted)

SNEAKERS Adidas 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARCH 15, 2018