MARCH 16, 2018

NEW IN

Jeg har SÅ optur over det danske brand Résumé. Hver gang jeg besøger deres showroom får jeg sommerfugle i maven – og brandet bliver kun endnu bedre af, at det er to søde og seje søstre, som har startet det sammen (det går lige i mit søster-hjerte). Forleden var jeg forbi showroomet, hvor jeg fik lov at vælge nogle virkelig fine styles, som jeg glæder mig til at style og vise her på bloggen og på Insta. Jeg var også så heldig, at få et af deres fine bælter med hjem – jeg synes det er SÅ flot og forleden havde jeg det på med en af mine yndlings oversized herre blazere.

I am SO stoked about the Danish brand Résumé. I get so exited when I visit their showroom and the brand is even cooler by the fact that it is founded by two sweet and cool sisters. The other day I stopped by the showroom, where they let me choose some really cool items from their new collection, that I look forward to style and show here on the blog and on Insta. I was  also lucky to get my hands on one of their new cool belts, which I styled with one of my favorite oversized men’s blazers the other day. 

3e67af49-2eb8-4e5b-82ad-be19d1279e46

BELT Résumé (gifted) coming soon!

BLAZER Vintage (similar here* – reklamelink)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARCH 16, 2018