NEW IN

DREAM JACKET

Jeg kan slet ikke overskue hvor pæn nedenstående jakke fra &other stories (reklamelink) er! Jeg har bare det problem, at hvis der er én ting jeg har for meget af i min gaderobe, så er det jakker og jeg må simplethen ikke købe flere. Jeg håber jeg kan stå imod fristelsen….

I cannot believe how pretty this jacket from &other stories (reklamelink) is! However, I have a serious jacket issue and I am really not supposed to buy more jackets, as I have way too many already! I hope I can resist….

0559415002_1_100011

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN