OUTFIT PERFECTION

MARCH 23, 2018

Et outfit fra igår aftes, hvor jeg fejrede min skønne farmors fødselsdag på Manon les Suites efterfulgt af flaskeøl i godt selskab af min lillesøster og kæreste.
Øreringe, strik og støvler er fra det britiske brand Finery, som jeg netop har stiftet bekendtskab med. De skrev en mail til mig og spurgte om de måtte sende mig nogle items fra deres nye kollektion og det blev et kæmpe JA fra min side. De har virkelig mange pæne ting og kvalitet og indpakning er også virkelig on point. Jeg tror aldrig jeg har haft så pæn en sweater og støvlerne var lige hvad jeg stod og manglede – perfekt lav hælhøjde og lidt firkantet snude. Jeg elsker at opdage nye brands og anbefalingen er hermed givet videre.

An outfit from last night, where I celebrated my lovely grandmother’s birthday at Manon les Suites, followed by beer in great company of my babysis and my boyfriend.
Earrings, knit and boots are from the British brand Finery that I have recently become acquainted with. They sent me an e-mail and asked if they could send over some items from their new collection and I did not even have to think twice before saying yes! They have so many cool items and the quality and packaging is really on point as well. This is definitely the most beautiful sweater I have ever owned and the boots is just what I needed in my wardrobe – perfect heel hight and a slightly square toe. I love discovering new brands and the recommendation is hereby passes on to you. 

tempimageforsave

 

HEADBAND Pico 

EARRINGS Finery

SWEATER Finery (on sale!!!)

JEANS Ivy Copenhagen 

BOOTS Finery

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT PERFECTION