MARCH 26, 2018

5 ANBEFALINGER

skaermbillede-2018-03-27-kl-12-40-12

This Is Us

Jeg har investeret i et abonnement til Amazon Prime for at kunne se denne serie. Den er sindssygt populær i USA og det forstår jeg virkelig godt. Nogen vil nok mene, at den er lidt amerikansk i det, men jeg synes den er livsbekræftende, vigtig, rørende og fuldstændig fantastisk. Den kan virkelig anbefales. Jeg græder nærmest til hvert eneste afsnit. Desuden er der også mange andre fede ting på Amazon Prime! Jeg taler faktisk så meget om denne serie, at mine kollegaer har mig mistænkt for at være sponsoreret af Amazon Prime…. (det er jeg ikke). 2. sæson er netop slut i USA, så den er forhåbentlig lige på trapperne!

SE DEN PÅ AMAZON PRIME!

Matador

Jeg er igang med at se Matador for første gang i mit liv og WOW en oplevelse. Det er altså en must see! Fuldstændig fantastisk. Desuden er det enormt hyggeligt at tale med den ældre generation om og jeg får et kæmpe kick ud af at diskutere serien og dens fantastiske karaktergalleri. Det er i øvrigt sjovt og meget sigende hvem ens yndlings karakter fra serien er. Selv er jeg nok mest til Elisabeth Friis eller Ingeborg. Jeg tror også, at en af grundene til, at jeg så godt kan lide serien er, at den er lidt mere slow end de fleste andre serier og den får mig virkelig til at slappe af.

SE DEN PÅ DR.DK

Kvartlivskrisen

Begrebet “kvartlivskrisen” er efterhånden blevet et rimelig udbredt begreb i vores  tid og ikke uden grund! I dette podcast tager den søde og sympatiske unge kvinde Mille lytterne med på hendes rejse igennem sin kvartlivskrise, hvor hun prøver at finde ud af hvad hun skal med sit liv, nu hvor hun ikke skal det hun hele tiden havde troet. Stof til eftertanke og rigtig godt podcast, hvis I spørger mig!

HENT DEN I PODCAST APPEN

Trevor Noah ‘Born a Crime’

Hvem kan ikke lide Trevor Noah? Jeg kan i hvert fald virkelig godt lide den unge sydafrikanske The Daily Show vært! Han har levet et virkelig interessant og hjerteskærende liv, da han er vokset op som søn af en sort mor og hvid far i Sydafrika og han har oplevet de vildeste ting. Jeg lytter til hans selvbiografi ‘Born A Crime’ på iBooks. Den er læst op af ham selv og den er virkelig, virkelig god. Og virkelig vigtig og rørende. Kæmpe anbefaling herfra!

KØB DEN I IBOOKS!

SHOPPING APPS 

Jeg slår meget tid ihjel på diverse webshops og jeg er blevet virkelig glad for at hente de forskellige shops på apps. På den måde er jeg altid logget ind og kan lynhurtigt tilføje ting til min wish list på de forskellige shopping sites. Det gør mærkeligt nok også, at jeg shopper en del mindre, da jeg lader tingene ligge i wish list længere og tager mere tænketid. Jeg vil anbefale: Topshop, Asos, The Outnet, Matches Fashion, MyTheresa, Net-A-Porter og Farfetch. ‘

HENT DIVERSE APPS I APP-SHOPPEN!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARCH 26, 2018