MARCH 29, 2018

MARCH 30, 2018

Et outfit billede fra sidste fredag, hvor jeg spiste utrolig lækker morgenmad på Les Trois Cochons, gik en tur på 12 kilometer med min boyfriend – blandt andet til Christiania for at sidde i solen og derefter havde gang i det vildeste ordnings-projekt derhjemme. Elsker sådan nogle dage og de er SÅ sjældne! Nårh ja og så har jeg købt en ny taske, som jeg er HELT høj over! Jeg har nævnt den i hele 4 tidligere indlæg (!!!)  her, her, here og her og nu er den endelig min og jeg er SÅ glad for den. Den er fra det amerikanske brand Kozha Numbers.

An outfit pic from last Friday where I enjoyed an incredible breakfast at Les Trois Cochons, went for a long walk with my boyfriend where we stopped by Christiania to sit and enjoy the sun and afterwards had the craziest organizing run at out apartment. I love those kind of days! Oh and maybe you are noticing the new bag on my arm? I am over the moon about it! I have mentioned in in no less than four (!!!) previous posts here, here, here and here and now it is finally mine and I really love it. It is from the Amercian brand Kozha Numbers.

8a2dd20a-a1b0-4645-a3fc-c250dcd986ab 40f35542-b753-4fe8-9a7c-ed384f157682 collage-14 9f2e36cc-44db-441f-a977-c01f3aa56d6e

SUNNIES By Christian 

JACKET Arket (old)

COAT H&M (similar here*)

KNIT Mads Nørgaard (gifted)

JEANS Mango

SNEAKERS Asics (old)

BAG Kozha Numbers

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARCH 29, 2018