APRIL 11, 2018

SPRING SNEAKERS PART 2

Min all time favorit go-to sneaker shop er Rezet Store, men som et godt alternativ til online sneakershopping vil jeg anbefale Caliroots. De har et virkelig godt udvalg af leisurewear, high-end sneakers og sneakers generelt. Jeg har samlet 10 forårsfavoritter fra Caliroots – nogle af dem er desværre kun til herre, men man kan jo være heldig at kunne passe en str. 40 eller 41?

My all time sneaker shop is Rezet Store. However, it is always nice to have alternatives and this is there Caliroots come into the picture. They are really cool for inline shopping, as they have a really nice selection og leisurewear, high-end sneakers and sneakers in general. I have collected 10 Spring faves from Caliroots below – some of them might only be available for men, however, some of us are lucky enough to fit a size 40 and 41 I guess?

collage2

collage3

collage1-1

GREEN Converse High Tops // AIRSPAN Nike // RED&WHITE Adidas // GREEN DETAILS Adidas 

BLUE&GREEN Nike // SHADES OF BLUE Nike

WHITE HUARACHE Nike // GREY CAMPUS Adidas // ORANGE DETAIL Nike // WHITE CORTEZ Nike

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APRIL 11, 2018