SPRING SNEAKERS PART 2

APRIL 15, 2018

Et outfitbillede fra i søndags, hvor jeg sov superlænge på trods af, at jeg ikke have tømmermænd, så en masse Matador og var en tur i biffen med min boyfriend for at se The Florida Project, som jeg VIRKELIG kan anbefale! Super fed og virkelig weird film, som spiller helt vildt meget visuelt!

An outfit pic from Sunday, where I slept until super late despite not being hungover, watched a lot of Matador and went to the movies with my boyfriend to watch The Florida Project, which I can definitely recommend! Such an amazing and seriosly weird movie, which is also extremely beautiful!

collage d9a94edf-2880-483a-a25b-fe4224db338b

HAIR CLIP Kanel 

BOMBER JACKET Lærke Andersen 

TRENCH COAT Fall Winter Spring Summer (gifted – similar here)

PANTS Daily Sleeper 

SNEAKERS Nike Air Zoom Fly

BAG Kozha Numbers

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPRING SNEAKERS PART 2