APRIL 15, 2018

#FILAXWEEKDAY

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Det er sjældent, at jeg dedikerer et helt indlæg til et collab, men samarbejdet mellem Fila og Weekday* er så spot on, at jeg ikke kan lade være! Specielt fordi at jeg har været så heldig at få lov at teste nogle af de forskellige items på inden de launcher idag, hvilket gør, at jeg er endnu mere sikker i min sag. Samarbejdet består af forskellige leisure wear items og de sejeste sneakers og kvaliteten er altså VIRKELIG god! Udover nedenstående items tænker jeg, at jeg skal have fat i de smarte cykelshorts, de sorte trackpants og den sorte langærmede top. Jeg har allerede en del Fila Vintage pieces i min gaderobe og jeg synes at matchet mellem Weekday og Fila er helt spot on – jeg håber ikke det bliver det sidste! Kollektionen kan købes i butikkerne idag og online* imorgen.

I rarely choose to dedicate an entire blogpost to one collab, however, the collaboration between Fila and Weekday* is so spot on that I cannot help myself! Especially since I have been lucky enough to try out some of the items before they are launching today, which makes me even more sure about how much I love the collaboration. The collaboration consist of different leisure wear items and the coolest sneakers and I can guarantee you, that the quality is exceptionally great! Besides the items below I need to get my hands on the cycling shorts, the black track pants and the longsleeved top ind black. I already have a couple of Fila vintage items in my wardrobe and I believe that the match between Fila and Weekday is spot on! I hope it will not be their last! The collection is available in stores today and online* tomorrow.

collage-2

be7f3208-e3dd-4a40-88a8-8c6001a5b231

3fffe946-6d98-4fc2-a185-487f48b24069

collage-1

bf31d744-0117-4d7a-9ef6-eed2f89fb166-kopi

edec698a-d69d-4fbc-a0b8-1186c1a1bcfe

WISHES:

skaermbillede-2018-04-17-kl-13-52-48

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APRIL 15, 2018