APRIL 19, 2018

BEAUTY ROUTINE

Jeg har modtaget en del af nedenstående produkter i gave til at teste.

7744c21a-a438-489b-8b5d-d5bd84616d6c

Som I måske så, så delte jeg ud af mine beauty-rutiner på Dewy This for et par måneder tilbage. I kan se interviewet HER. Der er allerede sket en del på den front, ikke mindst fordi, at ens hud ændrer sig markant alt efter sæson og som jeg blev enig med min søster om, så er april/maj nok de måneder, hvor man er på sit allerværste. Ikke at man ikke kan være skøn nok i april og maj, men på det tidspunkt på året, er det som regel SÅ lang tid siden, at ens hud har set solens stråler og desuden har man haft gemt sine ben væk i lag på lag af strømpebukser og bukser i månedsvis på grund kulden. Måske er det bare os, der har det sådan, eller ved I hvad jeg mener?

Anyway, jeg tænkte at det kunne være sjovt med et overblik over, hvordan min beautyrutine ser ud på denne tid af året. Jeg er faktisk lidt af en beauty nørd, selvom jeg ikke råber så højt om det og jeg ELSKER, at teste nye produkter – i den forbindelse er jeg også så heldig, at jeg ofte får nye produkter til tests fra diverse PR bureauer, hvilket gør det endnu sjovere at eksperimentere og finde sine favoritter. Jeg er selv ret tilfreds med, hvordan min beauty rutine ser ud p.t. så nu deler jeg den med jer nedenfor – det kan være, at I kan blive inspireret? Jeg har valgt at dele det op i ansigtspleje, body, makeup og hår. ENJOY! og kom endelig med gode tips i kommentarfeltet! <3

ANSIGTSPLEJE

2d317d90-cbcd-4021-b20d-46e25263610a

Morgen

Hver morgen renser jeg mit ansigt med Avènes rensemousse i badet. Et par gange om ugen supplerer jeg med en face scrub, for at få gløden frem i ansigtet og skrubbe døde hudceller væk.

Efter badet skynder jeg mig, at smøre mit ansigt med Yellow Drops serumen fra Comme Deux (5 dråber), da den trænger bedst ind mens huden stadig er fugtig. Jeg dupper også området rundt om øjnene med en øjencreme fra Natura Siberica. Imens serum og øjencreme trænger ind bruger jeg lidt tid på min krop, men mere om det nedenfor.

Jeg afslutter med Beauté Pacifique ansigtscremen, som har den blødeste smørkonsistens uden at virke fedtet og så dufter den fantastisk. Jeg startede faktisk med at bruge ansigtscremen sammen med den tilhørende serum, men det viste sig desværre, at den var ALT for fedtet til min hud, som i forvejen har tendens til at fedte. Derimod er kombinationen af den gule Comme Deux serum og Beauté Pacifique ansigtscremen helt perfekt til mig.

578a1444-0042-4923-995f-7a410fd139da

Aften

Hver aften renser jeg først min mascara af med Matas’ øjenmakeupfjerne, hvis jeg har haft mascara på. Derefter renser jeg mit ansigt med Avènes rensemousse og varmt (ikke for varmt) vand og slutter af med at rense mit ansigt med en våd vaskeklud. Jeg har købt en masse vaskeklude fra IKEA, så jeg har en ny til hver dag og det er helt vildt så stor forskel det gør på ens hud, at man lige får renset efter med en varm klud! Når mit ansigt er tørret tager jeg 5 dråber af Pink Drops serumen fra Comme Deux og smører i mit ansigt efterfulgt af øjencreme. Hvis min hud trænger til lidt ekstra fugt og pleje sover jeg med Avénes fugtmaske, som jeg smører på mit ansigt efter afrensning.

6bd819f1-6676-4ccd-9ed1-7542fc0eba51

Ekstra

Jeg bruger også gerne en maske to gange om ugen. Her varierer jeg lidt imellem Comme Deuxs lyserøde og gule og Mario Badescus Azulene Calming Mask. Den gule fra Comme Deux giver huden en flot glød og den bruger jeg derfor ofte inden jeg skal ud i weekenden, hvor den lyserøde tilfører huden en masse fugt, hvorfor den er VIRKELIG god til dagen efter. Azulene Calming Mask fra Mario Badescu bruger jeg, når jeg har haft lidt meget run på og min hud har brug for at slappe af.
Derudover bruger jeg Avènes Cold Cream til læberne hver dag inden jeg går ud af døren og hver aften inden jeg går i seng – den er helt fantastik! Hvis jeg har tørre pletter neglerødder osv. så er Cicalfate cremen fra Avène også en lifesaver!
Sidst men ikke mindst er jeg netop begyndt at dykke ned i at bruge Gua Sha krystaller fra Honest Beauty Talks om aftenen, men det er stadig så nyt – og så er det så spændende, at det fortjener et indlæg for sig selv!

collage-4

BODY

8c175ede-3cac-4df5-9524-8c55bfd0bf00

Kroppen er super vigtig og det kræver faktisk ikke alverden, at få blød og gennemfugtet hud på kroppen. Nogle gange tørbørster jeg med en børste jeg har købt i Matas, men Karmameju laver vist også nogle gode tørbørster har jeg ladet mig fortælle! Andre gange (for det meste) bruger jeg en skrubbehandske sammen med en neutral, parfumefri bodywash i badet, hvor jeg sørger for at skrubbe hele min krop. Det er helt vildt, hvor stor en forskel det gør på ens hud, at man får skrubbet den og cremen trænger meget bedre ind efterfølgende! Så snart jeg kommer ud af badet bruger jeg en creme eller en olie på hele kroppen og så lader jeg den lige tørre i fem minutters tid inden jeg tager tøj på. Lige nu bruger jeg Beauté Pacifique kropsolien. For det meste bruger jeg tiden på at lave mig et glas varmt vand med citron i ventetiden.

bab600a5-dff4-4fb3-b451-fa6b14cd5f8a

MAKEUP

718ac9d4-2d51-45f3-8025-55d242b8ea48

Min makeup rutine er efterhånden rimelig fast, selvom jeg løbende skifter produkter ud. Den består af; concealer, foundation, brun mascara, brynbørste, highlighter/radiance creme, blush og eventuelt lidt matterende pudder. Jeg starter med, at bruge en concealer de steder, hvor der er ekstra brug for det. Jeg er blevet virkelig glad for den fra Fenty Beauty, da den dækker godt og samtidig virker matterende + den er duftfri! Efterfølgende bruger jeg et par dråber af MACs Face & Body Foundation i hele ansigtet. Den giver et naturligt, let-dækkende og meget dewy look, som jeg godt kan lide og den er uden sammenligning den bedste foundation jeg nogensinde har prøvet. Det kan vel heller ikke være tilfældigt, at det er stort set alle makeupartisters go-to foundation tænker jeg! Efterfølgende dupper jeg lidt radiance creme fra &other storis på kindbene og på læbebuen. Den er ikke mega glimmer-agtig, men giver også det der “dewy look” de helt rigtige steder. Jeg reder mine bryn så de sidder pænt, hvorefter jeg bruger en brow mascara fra Benefit med lidt mørk farve i.

collage-5

Jeg foretrækker egentlig, at bruge en brow mascara uden farve i (Boy Brow uden farve fra Glossier er min favorit), men det er svært at finde og diverse brow gels fungerer slet ikke for mig, da de sætter sig virkelig grimt på mine bryn og forvandler sig til en slags gråt snask i løbet af dagen – derfor kan jeg godt lide den mere cremede mascara-konsistens, som Glossiers Boy Brow og Benefits Brow mascara har. Jeg har skåret markant ned på mit mascaraforbrug, da jeg prøver at give mine vipper en pause fra det. Jeg har i den forbindelse forsøgt at finde en gennemsigtig mascara, men uden held – så nu har jeg investeret i en transparent brow gel, som jeg bruger på mine vipper – her fungerer den (mærkeligt nok?) fint! På den måde får vipperne lidt fylde alligevel. Hvis jeg bruger mascara bruger jeg altid en brun og kun på undervipperne. Den jeg bruger lige nu er fra Nilens Jord og den er superfin! Hvis jeg skal ud bruger jeg som regel en brun eyeliner, som jeg lægger og efterfølgende tværer ud på øjenlåget. Jeg slutter af med enten en blush fra Miild, en bronzer fra Tromborg eller en meget mørkebrun pudder (som jeg bruger som blush) fra Gosh alt efter hvad jeg er i humør til og hvad jeg skal. Skal jeg til fest kan jeg også godt finde på at bruge FENTY Beauty highlighteren på kindbenene for at gøre lidt ekstra. En anden kombination jeg er blevet ret vild med er ‘Space Cowboy’ øjenskyggen fra Urban Decay – den går overraskende godt til et no-mascara look.

collage-6

HÅR

Det bliver et kort afsnit, for jeg gør ikke så meget med mit hår. Jeg er begyndt at vaske det markant færre gange om ugen end jeg plejede – mest af alt for at skåne det og for at få lidt ekstra tid i sengen om morgenen. De dage jeg ikke vasker det bruger jeg Gun-Britts tørshampoo. Når jeg vasker håret bruger jeg Natura Sibericas shampoo til nordisk hår – den er supergod og dufter fantastisk! Inden jeg føntørrer håret bruger jeg en dråbe Morroccan Oil i spidserne. Skal jeg ud bruger jeg som regel en Dry Volume & Structure spray fra Organic Hairspa for at give mit hår lidt ekstra fylde og tekstur.

LINKS TIL PRODUKTER

ANSIGTSPLEJE

AVÉNE RENSEMOUSSE  // RUDOLPH CARE FACE SCRUB MASK // COMME DEUX YELLOW DROPS SERUM BOOSTER (gave) // NATURA SIBERICA ØJENCREME (gave) // BEAUTÉ PACIFIQUE ANSIGTSCREME (gave)// COMME DEUX PINK DROPS SERUM BOOSTER (gave)// AVÈNE FUGTMASKE  // COMME DEUX PINK MASKE (gave) // COMME DEUX YELLOW MASKE (gave) // MARIO BADESCU AZULENE CALMING MASK (gave) // AVÈNE COLD CREAM LIP BUTTER // AVÈNE CICALFATE CREME

BODY 

SKRUBBEHANDSKE // TØRBØRSTE // BEAUTÉ PACIFIQUE KROPSOLIE (gave)

MAKEUP

FENTY BEAUTY CONCEALER // MAC FACE&BODY FOUNDATION (C4) // &OTHER STORIES RADIANCE CREAM (similar here*)// &OTHER STORIES ØJENBRYNS BØRSTE // BENEFIT BROW MASCARA (gave)// GOSH TRANSPARENT BROW GEL // NILENS JORD MASCARA // &OTHER STORIES EYELINER* // MIILD BLUSH (gave) // GOSH ‘CHESTNUT’ PUDDER // TROMBORG BRONZER (gave) // FENTY BEAUTY HIGHLIGHTER (gave) // URBAN DECAY ‘SPACE COWBOY’ ØJENSKYGGE

HÅR

NATURA SIBERICA SHAMPOO (gave)// GUN BRITT TØRSHAMPOO (gave) // MOROCCAN OIL OLIE (gave) // ORGANIC HAIRSPA DRY VOLUME & STRUCTURE SPRAY (gave)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APRIL 19, 2018