APRIL 29, 2018

APRIL 30, 2018

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Jeg kan slet ikke beskrive, hvor stor fan jeg er af pyjamas til hverdag-looket. For et stykke tid siden bestilte jeg nedenstående version fra amerikanske Daily Sleeper, efter at have sukket over den på Leandra Medine’s Instagram og jeg har brugt den SÅ meget siden! Den er både god til dressy occassions med store smykker og et par hæle, til en tur i kiosken med sneakers og til en hjemme-søndag med slippers eller ballerinasko.

I can’t even begin to describe how big a fan I am of the daytime pyjamas look. A while ago I ordered the pyjamas below from the American brand Daily Sleeper, after seeing it on Leandra Medine’s Instagram and I have used it SO much since I received it. It works for everything from dressy occassions paired with large jewelry and a pair of heels, a trip to the supermarket paired with sneakers and a casual Sunday at home paired with slippers or ballerinas. 

137872e4-bbea-4303-8779-562d8710d38a

c3abdfb0-0bf9-423e-8c8d-0f5e1b55a8b7

EARRINGS Maria Black HERE & HERE (gifted)

PYJAMAS Daily Sleeper 

SNEAKERS Asics*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APRIL 29, 2018