APRIL 30, 2018

MAY 1, 2018

Indlægget indeholder reklamelinks.
Reklamelinks er markeret med *

Jeg har SÅ optur over min nye Ganni sweater* <3 Selvom min kæreste synes, at det er SÅ latterligt, at købe en sweater lige inden sommer MEN vi bor jo trods alt i Danmark og jeg er sikker på, at jeg får masser af glæde af min flotte sweater på kølige sommeraftener og så er den også bare pæn at have hængende!

I am SO thrilled about my new Ganni sweater* <3 Even though my boyfriend find me completely ridiculous for buying a sweater just before Summer, however, it is important to remember that we do live in Denmark after all and I am sure that I will get a lot of use of it during the cold Summer evenings – and if not I can at least hang it and admire it until Winter comes!

collage

skaermbillede-2018-05-04-kl-10-46-11

 

HAIR CLIP Pico (gifted)

EARRINGS Maria Black HERE & HERE + piercing (gifted)

SWEATER Ganni*

JEANS Weekday* (gifted)

SNEAKERS Nike Air Zoom Fly

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APRIL 30, 2018