MAY 2, 2018

DREAMY OUTFIT

Nedenstående outfit ville være perfekt på en sunny mandag. Jeg har faktisk allerede skjorten fra H&M’s ‘Edition’ herrelinje i min gaderobe og tasken fra Ganni har jeg netop klikket hjem – den er SÅ sej og jeg elsker kombinationen af gul og sort for tiden. Både BH og jogginbukser er muligvis også på vej til mig, alt afhængigt af om det lykkes mig at cancelle min order fra Wasted Paris, som jeg lavede lidt for friskt over telefonen torsdag aften – ups! Kender I det? Jeg er vild med begge items, så det er bestemt ikke verdens undergang, hvis de alligevel er på vej, men det ville være OK for min pengepung, specielt da jeg har investeret i SÅDAN EN HER i denne måned. Adidas Yung modellen lander i Rezet 20. juni og jeg kan SLET IKKE vente – pæneste Adidas model til dato!!!

This outfit would be perfect for a sunny Monday. Actually I am already the proud owner of the white shirt from H&M’s ‘Edition’ men’s line and I just ordered the Ganni bag – it is so cool and I am really into the combination of black and yellow these days. The bra and jogging pants might be on their way to me – depending on whether my cancellation e-mail has gone through to Wasted Paris. Somehow I managed to order it late Thursday evening over the phone – a pretty fresh move of impulse shopping. However, I really like both items so it wouldn’t be the end of the world if I end up receiving them anyway. The Adidas Yung-1 model will be launching in Rezet in June and I CAN’T WAIT – I think it might be the prettiest Adidas model ever!!!

skaermbillede-2018-05-07-kl-12-44-43

 

SUNNIES Le Specs*

SHIRT H&M ‘Edition’

SNEAKERS Adidas (releasing in Rezet June 20th)

JOGGING PANTS Wasted Paris 

BRA Wasted Paris 

BAG Ganni 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAY 2, 2018