MAY 30, 2018

#MINKLUB

Jeg har glædet mig SÅ meget til at se Fredes nye serie ‘Min Klub’, hvor hun tager rundt og besøger forskellige danske landsholdsspillere i deres klubber rundt omkring i Europa. Jeg synes fodbold fankultur er super fascinerende og jeg er selv vokset op med en hardcore fodboldfan far og har også tilbragt en del timer på Nedre C i Parken, for at støtte FCK, når de spillede på hjemmebane. Alt fra kampsange til merchandise er vildt interesant og også virkelig mærkeligt og jeg glæder mig virkelig til at se Frede dykke ned i de forskellige klubkulturer i  ‘Min Klub’. Serien kan både ses på YouSee og på YouSee’s YouTube kanal HER. Se første afsnit nedenfor <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAY 30, 2018