#MINKLUB

MAY 31, 2018

Advertisement – this post contains gifted items!

WOW jeg synes Maj er fløjet afsted! Og jeg har tilbragt en ret stor del af måneden i cykelshorts går det op for mig – har både dem fra Pieces og disse nye flotte fra Mads Nørgaard, så forleden besluttede jeg mig for at klippe et par jeans fra MM/VM i samme længde – kæmpe succes, hvis jeg selv skal sige det!

WOW May has gone by SO fast! I realize that I have spent a large amount of my month wearing cycling shorts – these from Pieces and these beauties from Mads Nørgaard have both been big hits, so the other day I decided to cut a pair of my favorite jeans from MM/VM in the same length – great success move if you ask me!

cf9f11bc-c7c8-4fe3-a546-3a110555c43a

SUNNIES By Christian 

TEE Weekday 

BELT Résumé (gifted)

PHONE COVER Hosbjerg (gifted)

BAG ATP Atélier 

SHORTS MM/VM (cut off jeans – gifted)

SANDALS Zara (old – similar here)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#MINKLUB