MAY 31, 2018

JUNE 3, 2018

Jeg håber at I alle har haft en dejlig weekend i solen! Jeg har tilbragt weekenden til fernisering hos min veninde, som har lavet den fineste udstilling i Pavillon no. 11 – kan virkelig anbefale den, så hvis I har tid så smut forbi inden d. 24. juni (se mere via link). Derefter stod den på hyggelig middag og drinks i min gård med gode venner og resten af weekenden har jeg tilbragt i solen og i vandet – så skønt med det her sommervejr! Her er mit outfit fra idag, hvor jeg var i Hornbæk for at tilbringe tid på stranden og på min farmors terasse.

57008c7e-0c02-4708-9c7c-8c0d1006cd9c

SUNNIES Topshop 

TOP Envii (gifted)

SHIRT H&M 

SHORTS Envii (gifted)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAY 31, 2018