JUNE 3, 2018

ADIDAS SAMBA

Endnu en gang har Blanca Miros Instagram ført til en ny investering fra min side. Jeg er i forvejen vild med Samba-modellen, men hvis der er én ting jeg elsker mere end seje sneakers, så er det seje platform sneakers! Fandt den opgraderede og virkelig seje Samba-model på Britiske Office’s hjemmeside og klikkede dem straks hjem – så snart får mine hvide Samba-klassikere selskab på skohylden – a true love story!

Yet again Blanca Miro’s Instagram has led to an investment from my side. I am already loving the Samba-model, but if there is one thing that I love more than sneakers in itself it is platform sneakers! I found the upgraded Samba-version on the Office website and soon my white classic pair of Sambas will get company on the shelf – a true love story!

collage-6

 

skaermbillede-2018-06-03-kl-21-45-23

Adidas Samba from OFFICE

Picture stolen from Blanca Miro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUNE 3, 2018