JEG SÆLGER UD AF MIN GADEROBE

GLOSSIER x DENMARK

Som I måske allerede ved, så launcher det hypede amerikanske beauty brand Glossier sin webshop i Danmark senere denne sommer. Det fejrede de ved at invitere en masse seje damer og influencers til morgenmad i den smukke By Lot lejlighed på Vesterbro. Det er VIRKELIG optur at Glossier endelig kan købes i Danmark, så man ikke skal vente til man skal til New York næste gang med at købe de delish produkter. Jeg er selv kæmpe fan af Glossier – de laver de perfekte produkter, som dufter mildt, men alligevel lidt og lige som de skal og så er de SÅ dygtige til emballage og har virkelig styr på deres smukke visuelle univers, hvilket gør produkterne endnu mere perfekte.
Jeg er mest til deres Haloscope highlighter i ‘Topaz’, deres transparente Boy Brow, deres Stretch Concealer og deres Balm.com. Er også lige begyndt at bruge deres Milky Jelly Cleanser, som jeg allerede sværger til og deres Cloud Paint i farven ‘Dusk’ er også netop blevet en sommerfavorit. Glossier er, som sagt, ultra hypet her i Danmark (og i resten af verden) og det er altså virkelig ikke uden grund. Grunden til at Glossier fungerer så godt er, at de har skabt et community omkring deres brand, hvor de konstant lytter til forbrugeren og sørger for at imødekomme folks efterspørgsler. Derudover så er Glossier’s founder Emily Weiss (som startede med beauty-universet Into The Gloss‘) så vanvittigt sej, smuk på den helt naturlige og velplejede måde og bare en ægte girlboss, som heldigvis har en forkærlighed for København. Og sidst men ikke mindst, så er det så hypet fordi deres produkter er VIRKELIG gode og virkelig virker. Specielt hvis man godt kan lide no-makeup-makeup, som giver den perfekte hud, glød, shine og lækkerhed – hvem kan ikke det? Jeg glæder mig SÅ meget til deres webshop launcher og har blandt andet store planer om at klikke deres nye Lash Slick fibermascara hjem, deres Lidstar øjenskygge og så skal jeg naturligvis have stocket up på mine sædvanlige favoritter ovenfor.

2 kommentarer

 • Mille

  Ved du hvornår den går i luften? GLÆDER MIG

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Glæder mig også SÅ meget! De har kun meldt ud, at det bliver senere på sommeren 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SÆLGER UD AF MIN GADEROBE