JUNE 8, 2018

GANNI CRAVINGS!

Jeg kom lige til at scrolle Ganni’s ‘New Arrivals’ sektion igennem – SÅ mange pæne ting altså! Nedenstående er mine største cravings – specielt den lyse jakke med brede ærmer ville være en sikker vinder igennem hele sommeren og den lange kjole er slet heller ikke til at stå for med de smukke pufærmer! Heldigvis skal jeg på loppemarked imorgen, så det kan være at nogle af loppepengene skal bruges på noget af nedenstående?

The other day I scrolled through Ganni’s ‘New Arrivals’ section – SO many pretty items! The items below are some of my biggest cravings – especially the light jacket with wide sleeves would be a true go to piece during Summer and the maxi dress with puff sleeves are to die for!

collage-10 collage-9 collage-8

CREAM JACKET // RED DRESS // FLOWER SHIRT // VEST // CARDIGAN // MAXI DRESS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUNE 8, 2018