FESTIVAL OUTFITS #DEICHMANNFESTIVAL

#LOVEISLOVE!

Igår startede VM – hvilket jeg faktisk synes er rigtig optur. Sommeren er tit federe, når der er enten EM eller VM, da det skaber en utrolig stemning i byen og det er så vildt at se, hvordan fodbold samler nationer. I forbindelse med VM har Björn Borg gang i noget VIRKELIG sejt, som forhåbentlig fanger alle deltagerlandenes opmærksomhed, da det jo som bekendt desværre ikke er alle lande, der er så langt fremme når det kommer til ligestilling og lige rettigheder for alle – uanset køn og seksuel orientering. Faktisk så er ægteskab mellem to af samme køn ulovligt i 87% af alle verdens lande!!! Det svenske athleisure brand Björn Borg går forrest i kampen for ligestilling og lige rettigheder med sin MARRIAGE UNBLOCKED kampagne, hvor ALLE har mulighed for at blive digitalt gift med den de elsker via blockchain teknologi. Det er virkelig et sejt initiativ og jeg vil anbefale alle til at se mere på sitet HER eller tjekke videoen ud nedenfor… eller måske endda blive digitalt gift med den person man elsker?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FESTIVAL OUTFITS #DEICHMANNFESTIVAL