JUNE 11, 2018

JUNE 16, 2018

Havde den bedste dag i lørdags med meget få tømmermænd, chill med min søster og overdådig sen brunch på Apollo. Aftenen tilbragte jeg med mig selv, cabonara og Gone Girl – helt perfekt! Mit outfit var en anelse Yeezy inspireret med en helt plain tanktop og sorte højtaljede jogginbukser, men det er seriøst en kæmpe craving for mig lige nu – enkelt, lækkert og behageligt og hvis man ikke skal kunne det på en lørdag, så ved jeg snart ikke!

Had the best Saturday with a minimum hangover and chill with m sister. We went to Apollo for a delicious late brunch and then I spent the night by myself eating cabonara and watching Gone Girl – absolutely perfect! My outfit was a bit Yeezy-inspired with a plain top and sweatpants – cool and comfy!

BAG Mads Nørgaard (gifted)

SUNNIES Gina Tricot 

BLAZER H&M

TOP Nørgaard paa Strøget

SWEATPANTS Wasted Paris 

SNEAKERS Yeezy

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUNE 11, 2018