JUNE 18, 2018

SAMSØE SAMSØE ‘GURLI BAG’

Tilbage i foråret var jeg forbi Samsøe Samsøes pressedag i deres smukke Nørrebrobaserede showroom. Jeg var fuldstændig paf over, hvor mange pæne ting der hang til den kommende sæson og jeg forelskede mig blandt andet i en lyseblå fake fur jakke og en shiny taske. Nu er denne sag så lige landet på deres webshop og der rammer de altså igen plet – SÅ pæn! Perfekt i størrelsen og pæn og anderledes på den helt perfekte måde! Få fingre i den HER.

Back in the Spring I stopped by Samsøe Samsøe’s beautiful showroom in Nørrebro for their press day. I fell in love with several items – among others a baby blue fake fur and a shiny bag and now this dreamy bag just landed on their webshop. It is absolutely perfect – perfect size and different in the most amazing way. Get it HERE.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUNE 18, 2018