JULY 4, 2018

JULY 7, 2018

Dagens outfit efter en virkelig sjov dag, aften og nat på Roskilde Festival igår. Jeg var afsted med min far og hang ud med ham og min søster hele dagen – helt perfekt. Vi så Benal, Joey Bada$$, Sampha og David Byrne. Alle koncerter var virkelig optur, men specielt David Byrne var jeg VILDT imponeret over – fucking sejt! Er så træt idag, så har bare sovet længe, gået tur med min kæreste og spist pasta på sofaen.

SUNNIES By Christian

TOP Ganni (bought in store)

SHORTS Lovechild 1979* (on sale)

SNEAKERS Adidas Samba Rose (gifted)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULY 4, 2018