JULY 10, 2018

JULY 11, 2018

Et outfit fra igår, hvor jeg drak vin med to veninder på Gården og Gaden og efterfølgende så min ene venindes nye lejlighed, som var helt amazeballs. Nedenstående outfit består af mit yndlings print fra Ganni, som efterhånden er blevet lidt et collector’s item for mig. Har det både i bukser (on sale), kjole* og bluse. Hvad bliver mon det næste?

An outfit from yesterday, where I had a glass of wine with two girlfriends at Gården og Gaden and went to see my girlfriend’s new apartment, which is absolutely amazeballs. The outfit below consist of two Ganni pieces in what might be my favorite Ganni print. It has turned into some sort of collector’s item for me. I have it in pants (on sale), dress*, and top. What will be next? 

TOP Ganni (bought in store)

PANTS Ganni (on sale)

SHOES Urban Outfitters 

BAG Kozha Numbers

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULY 10, 2018