JULY 16, 2018

4 PRICE FRIENDLY OUTFITS

Jeg har samlet 4 outfits, som er perfekte til forskellige sommer-lejligheder. Alt er fra Gina Tricot og jeg kan godt se på det hele, at der er flere af nedenstående items, som jeg bliver nødt til at klikke hjem. Heldigvis har Gina Tricot 25% rabat på ét køb indtil d. 22. juli.  Solbrillerne har jeg allerede og jeg bruger dem meget flittigt – måske skulle jeg investere i et ekstra par, nu de er så billede? Desuden vil jeg lige tippe om, at koden SOCIETYB25 giver 25% rabat på ALLE kjoler på Gina Tricots webshop i perioden 27. juli – 29. juli.

OUTFIT 1

TANKTOP / SUNNIES / SKIRT / SWEATER

OUTFIT 2

TOP / HAIR CLIP / SKIRT / MULES

OUTFIT 3

BODY / JEANS / JACKET

OUTFIT 4

SUNNIES / BICYCLE SHORTS / TOP

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULY 16, 2018