DAYS GONE BY

AUGUST 4, 2018

Reklame: Nedenstående indeholder items, som jeg har lånt eller modtaget i gave.

Så er jeg tilbage på bloggen efter en dejlig ferie. Jeg håber også at I har nydt/nyder sommeren og det gode vejr! Imorgen starter jeg på arbejde igen og selvom jeg kun har haft 2,5 ugers ferie, så virker det som en evighed siden at jeg sad foran min computer på kontoret. Jeg har brugt de sidste 2,5 uger på at bade (vil skyde på at jeg har brugt 50% af mine vågne timer i havet), spist lækker mad og nydt varmen i Tisvilde, Sydfrankrig, Rørvig og en lille bitte smule København.

I am back on the blog after a lovely vacay. I hope you have all enjoyed/are enjoying the Summer and the nice weather! I am starting work tomorrow and even though I have only been on vacation for 2,5 weeks it feels like forever since I last sat in front of my computer screen at my desk. I have spent the past weeks swimming in the ocean (I will assume that I have spent around 50% of my awaken hours in the ocean), eaten delicious food and enjoyed the heat in Tisvilde, Southern France, Rørvig and even a bit in Copenhagen.

SUNNIES Ace & Tate (gifted)

T-SHIRT Asos

DRESS Elaine Hersby (borrowed)

BAG Elaine Hersby (borrowed)

SANDALS Marni (similar here)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAYS GONE BY