AUGUST 4, 2018

Lidt om epilering, sugaring og laser!

Reklame: Nedenstående produkter er modtaget i gave til test.

EPILATOR OBH Nordica (gave) // BABYLISS Homelight Compact (gave)

Jeg elsker sommer! Sommer er SÅ optur – man kan være udenfor meget mere end man plejer, man kan bade i havet og man behøver ikke pakke sig ind lag på lag. Dog er der én ting ved sommer, som siden jeg var ung teen har været grund til meget frustration: hårfjerning! Det er jo i sig selv virkelig sørgeligt, at hårfjerning er noget, der fylder SÅ meget og kan gøre en teenagepige nærmest angst, men det er heller ikke det vi skal ind på i dette indlæg. Jeg vil egentlig bare give et par hårfjerningstips videre og derudover vil jeg også MEGA gerne høre jeres erfaringer mm i kommentarfeltet – for det hårfjerning er nu engang noget, der fylder meget. Specielt om sommeren. Og jeg har allerede brugt timevis på at diskutere emnet med mine veninder bare denne sommer.

Bare lige så vi har en ting på det rene: dette er IKKE en opfordring til, at alle skal fjerne hår alle vegne – dette er bare min hårfjerningsrutine og mine erfaringer.

Den klassisk skraber er faktisk noget nær det værste jeg ved og netop derfor bruger jeg den så lidt som overhovedet muligt. Lige p.t. er det faktisk kun mine armhuler, der får fornøjelsen af den (armhule er virkelig et fedt ord).

Jeg har egentlig brugt en skraber til at barbere mine ben altid, men det ændrede sig i foråret, da jeg fik tilsendt en epilator fra OBH Nordica til at teste. Jeg har epileret mine ben er par gange da jeg var yngre, men blev nødt til at give op, da det blev for stort et smertehelvede (det er det bedste ord for det). MEN da jeg modtog min nye epilator besluttede jeg mig for at give epilering en chance til. Første gang var VIRKELIG slem – forestil jer et par blege vinterben som ikke har set dagens lys siden september sidste år med lange hår på. Det gjorde pisseondt for at sige det mildt og desuden tog det mig en hel Clueless film at komme igennem begge ben, men efter første gang er det virkelig ikke slemt. Epilatoren består jo af en masse små pincetter, som drejer rundt og hiver dine hår ud, men efter man har gjort det én gang er det som om at hårene bliver finere og det gør dermed ikke så ondt længere. Jeg har ikke brugt andet på benene de sidste par måneder og det fungerer mega godt. Jeg er endda blevet så vant til den, at jeg kan bruge den efter badet om morgenen helt casually og det er overstået på 10 minutter. Jeg bruger den ca en gang om ugen, da hårene vokser i forskellige stadier, men generelt er mine ben meget blødere end da jeg brugte en skraber  og meget flotte også faktisk. Det eneste man skal være opmærksom på er, at man skal exfoliere sine ben grundigt, så der ikke kommer indgroede hår.

Men det er faktisk ikke så meget benene mine veninder og jeg diskuterer, når vi snakker hårfjerning – det er den mest irriterende del på kroppen, når det kommer til hårfjerning: nemlig bikinilinjen! Det er som om at samtlige kvinder har problemer når det kommer til det område på kroppen – det er mega ubehageligt (synes jeg) at bruge en skraber. Det bliver ikke pænt, det vokser hurtigt ud og der kommer ofte grimme knopper. Men hvad fanden gør man så? Selv har jeg fået sugaring down there siden 2013, men med en pause det sidste lille års tid. Dog er jeg nu tilbage på sugaring vognen, da jeg må erkende, at det simpelthen er det mest effektive og det der bliver pænest og holder længst. Det gør f***ing ondt – specielt første gang eller efter en pause, men man værner sig til det og det er det hele værd. Jeg får sugaring hos Wax Clinique på Sankt Peders Stræde i indre by (der ligger også en på Vesterbro) ca. En gang hver 4-5 uge og det kan klart anbefales. De er SÅ dygtige og virkelig søde. En sugaring behandling er lidt i den dyre ende (350 per gang, når man er fast kunde), men jeg det er jo en prioriteringssag og personligt synes jeg det er en god investering.

Og så til noget virkelig spændende: hårfjerning med laser! Det er noget jeg altid godt har kunne tænke mig at prøve, for selvom det vist også skulle være a tiny bit painful skulle det VIRKELIG være effektivt. Jeg har netop været så heldig at få en hårfjerningslaser til hjemmebrug og jeg kan slet ikke vente med at bruge den. Tænker dog at den nærmest kræver et indlæg for sig selv og jeg skal lige ordentligt ind i, hvordan det fungerer inden jeg vil fortælle jer mere om det.

FORTSAT GOD SOMMER – med eller uden hairy bikinilinjer, ben og armhuler <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AUGUST 4, 2018