AUGUST 11, 2018

NEW IN: PRETTY POSTERS

Koden ‘carolineplummer’ giver 25% rabat* hos Desenio imellem tirsdag d. 14. og torsdag d. 16. august. Følg @desenio på Instagram for mere inspiration.
*Koden gælder ikke handpicked/collaboration posters eller rammer.

Jeg ELSKER at rykke rundt i min lejlighed, stille møblerne på forskellige måder, købe nye planter og ikke mindst at hænge nye ting på væggene. Det er helt vildt, hvad det kan gøre for et rum, når der kommer noget nyt op at hænge. Jeg har fået lov at vælge mine favorit plakater fra Desenio og “style” dem i mit hjem – er utroligt glad for resultatet og min kæreste kan heldigvis også godt lide det. Prada Marfa-plakaten har været på min ønskeliste lige siden Gossip Girl tiderne, hvor den hang i Van Der Woodsen familiens lejlighed på Upper East Side – jeg synes den er så flot og så er det en sej reference, som gør mig glad hver gang jeg ser på den. Min kæreste elsker flotte billeder af bygninger, så derfor valgte jeg også det smukke turkisblå plakat ‘Blue Balconies’ og det er helt vildt hvad den smukke farve gør for vores stue! Sidst men ikke mindst valgte jeg den fine ‘Antibes’ plakat, da jeg synes kombinationen af noget noget helt enkelt, et billede og noget grafisk er ret sej. Jeg har desuden valgt tre forskellige farver rammer; sort, hvid og sølv, da jeg ofte synes det kan blive lidt kedeligt at bruge de samme rammer til billede collager på væggen. Det er til gengæld virkelig optur at man kan bestille plakat og ramme samlet hos Desenio, for det er virkelig et evigt hængeparti hos mig at få sat min plakater i rammer – kæmpe win og dejligt nemt.

Se Desenios store udvalg af plakater og rammer på Desenio.dk 

 

Mangler du store billedrammer, så kan man ofte finde mange billige online.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AUGUST 11, 2018