AUGUST 18, 2018

DREAMY OUTFIT

Det er blevet lidt koldere og man begynder så småt at kunne forestille sig, hvordan det bliver at gå med jakke igen. Jeg har siden Samsøe Samsøe’s pressedag tidligere på året crushet på den smukke fake fur – den er både virkelig flot i blå og i sort og jeg tænker den ville gøre sig godt med den nye Kozha Numbers taske jeg bestile under deres online sample sale, cateyes og den smukke hvide Totême kjole og bare ben.

The weather has turned colder and I am just beginning to think about how wearing a jacket feels again. Since the Samsøe Samsøe press day earlier this year I have been crushing on the beautiful fake fur  and I think it is really cool both in black and in blue. It would match really well with the new Kozha Numbers bag that I ordered during their online sample sale, cateye sunglasses, the beautiful white dress from Totême and bare legs.

SUNNIES Le Specs 

JACKET Samsøe Samsøe 

DRESS Totême 

BAG Kozha Numbers

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AUGUST 18, 2018