Tanker Om Sabbatår

SEPTEMBER 4, 2018

REKLAME – indlægget indeholder items, som jeg har modtaget i gave.

Et outfit fra en af de mange rainy days vi har haft på det seneste. Heldigvis har jeg scoret mig den lækreste regnjakke nogensinde – den er fra Stutterheim (gave) og hvis I bruger koden CAROLINEXSTUTTERHEIM  kan I få 15% rabat på Stutterheims webshop!

An outfit from one of the many rainy days we have had lately. Luckily I have gotten my hands on the most amazing rain coat ever – it is from Stutterheim, which is basically the cadillac within the category of rain coats (gifted). If you enter the code CAROLINEXSTUTTERHEIM at checkout you can get 15% discount on Stutterheim’s webshop!

    

SUNGLASSES Gina Tricot 

SUIT Lærke Dramshøj (borrowed)

RAIN COAT Stutterheim (gifted)

SOCKS MP (gifted)

SNEAKERS Adidas (gifted)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker Om Sabbatår