SEPTEMBER 6, 2018

SEPTEMBER 10, 2018

Indlægget indeholder items, som jeg har modtaget i gave.

Jeg har længe været forelsket i – og fascineret af det danske brand Carcel. Faktisk lige siden jeg hørte en af deres foundere snakke til ‘Girls Are Talking’ event sidste år. Deres smukke strikkede items er lavet af kvinder i et Peruviansk fængsel og deres styles er virkelig smukke, enkle og fantastiske i kvaliteten.
Jeg var for nyligt forbi deres showroom og se nærmere på de nye styles der kommer – men det fortjener nærmest et indlæg for sig selv, for det er VIRKELIG overdrevet flot. Indtil da vil jeg vise jer denne smukke lavendelfarvede kortærmede strik, som jeg var så heldig at få i gave af dem. Den er en del af deres eksklusive udvalg hos Net-A-Porter, som I kan tjekke ud HER*.

I have been in love with – and fascinated by the Danish brand Carcel ever since I heard one of the founders talk at a ‘Girls Are Talking’ event last year. Their beautiful knitted items are handcrafted by women in a Peruvian jail and their styles are really beautiful, simple and amazing in quality. 
I recently stopped by their showroom to have a closer look at what is coming – a subject that deserves a blogpost for itself, as it was absolutely AMAZING. Until then, I want to show you this lavender coloured short sleeved knit top, that I was so lucky to get to take home with me from the showroom. It is part of their exclusive selection at Net-A-Porter, that you can check out HERE*.

 KNIT Carcel* (gifted)

EARRING Finery (gifted)

TRENCH COAT Fall Winter Spring Summer (gifted – similar HERE*)

JEANS Weekday*

SNEAKERS Nike Air Zoom Fly 

BAG Kozha Numbers 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEPTEMBER 6, 2018