SEPTEMBER 11, 2018

HEY!

Jeg havde egentlig tænkt mig ikke at kommentere på mit fravær her på bloggen, men jeg synes alligevel, at jeg lige vil tune ind og forklare, hvorfor der har være SÅ stille herinde den sidste måneds tid. Jeg har gennemgået den mest turbulente tid i hele mit liv den sidste måned. Jeg er på ingen måde ude på den anden side, eller hvad man kan kalde det, men jeg er nået til et sted, hvor jeg har lyst til at give bloggen lidt kærlighed igen, for jeg savner den. Håber I vil bære over med, at der er lidt længere imellem indlæggene for tiden og så vil jeg bare sig tak fordi I følger med <3

Her er i øvrigt et af de sejeste billeder jeg nogensinde har set. Det er fra den nye spread med Rihanna i Allure magasinet og jeg får SERIØST lyst til at bedazzle min tunge med glimmer, når jeg kigger på det. Er det mærkeligt?? Se hele serien HER

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEPTEMBER 11, 2018